top of page

STANDENBOUW

Ondertussen zijn we al een geruime tijd actief in de beurswereld als standenbouwer. Dit maakt dat wij met onze opgedane kennis en inzichten uw beursdeelname veel gemakkelijker kunnen maken. 
 

In samenspraak met u wordt de vormgeving, de grootte en de afwerking van uw stand bepaald. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw stand er tussenuit springt en uw producten/diensten zo goed mogelijk geëtaleerd worden. Hierbij staat een flexibele en kwalitatieve service uiteraard centraal. Wij bouwen voor u een beursstand eender waar in  Europa!

Bij Intense geloven we in modulaire systemen, hiermee kunnen we dan ook de meest complexe standen verwezenlijken, alles afhankelijk van wat u als klant wenst. We hebben van deze systemen een enorme verhuurstock, zodat u als klant met zo min mogelijk aankoop zit. Hierdoor bent u steeds zeker van een scherpe offerte, prijs/kwaliteit ga je nergens beter gesteld zijn!

 

Voor onze samenwerken hanterende wij deze werkwijze:

1

HET IDEE

1

Bij onze eerste kennismaking brengen we vraag, aanbod en ideeën bij elkaar. Wij luisteren naar uw verhaal/missie en proberen dit om te zetten naar een idee. Samen bepalen we wat u graag wil, wat de mogelijkheden zijn en hoe we deze kunnen verwezenlijken. Op basis van uw wensen en budget gaan wij aan de slag en laten we onze creatieve geest de vrije loop om iets mooi op papier te zetten.

2

Wij gaan meteen aan de slag. We werken een 3D voorstel uit op basis van uw vraag en bezorgen u een offerte op maat. 

Vanaf we van u een bevestiging krijgen, gaan wij verder met de praktische zaken en bereiden we het hele project nauwgezet voor.

Wij staan steeds in nauw contact met elkaar om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

3

In ons eigen magazijn worden de standmaterialen geladen om vervolgens vervoert te worden naar de plek te gaan waar we uw stand tot leven laten komen. 

Op locatie bouwen we de stand met de nodige zorg op, steeds keurig op tijd opgeleverd zonder last-minute stress.

Dan kan u met een gerust hart genieten van een zorgeloze beursperiode.
Ook tijdens deze periode kan u steeds op ons rekenen moest dit nodig zijn..


Wanneer de beurs gedaan is bouwen we stand vakkundig terug af. We pakken alles zeer zorgvuldig in, zodat alles terug veilig in ons magazijn aankomt. Daar wordt alles gratis (!!) bewaard tot een volgende beursdeelname. 

4

Als alles afgebouwd is en de beursperiode voorbij is bekijken we graag samen met u naar onze ervaringen. 

We doen dit vooral om in de toekomst nog meer op uw behoeften te kunnen inspelen en eventuele verbeteringen aan te brengen waar nodig.

Zo kunnen we steeds de puntjes op de 'i' zetten.

ONZE NAZORG

UW BEURSDEELNAME

EEN ONTWERP


Kortom: If you can imagine it, we can build it! 
Wil u graag wat meer voorbeelden van wat we allemaal al verwezenlijkt hebben, bekijk dan hier onze afgewerkte projecten.


Overtuigd?
Neem contact op met ons via onderstaande knop zodat we je een snel een vrijblijvende offerte met 3D-voorstelling kunnen bezorgen!

bottom of page