top of page

TRUSSING

Een festival of evenement organiseren is niet meer wat het geweest is. Niet alleen de eisen van het publiek worden alsmaar hoger, ook als organisator wilt u het steeds beter en mooier maken.
Sinds een geruime tijd zien we meer en meer trussen verschijnen op festivals & events. Enerzijds worden deze gebruikt als aankleding van het terrein, anderzijds als signalering om onder anderen eetstanden, drankstanden en toiletten duidelijk aan te geven.

 

Maar ook in de standenbouw zijn er veel voordelen aan truss constructies. Ze zijn makkelijk in opbouw en kunnen naar elk gewenste formaat gebouwd worden. Wij hebben een grote stock aan truss elementen waardoor last-minute wijzigingen geen enkel probleem zijn. 

 

U bent vrij om het ontwerp van uw constructie volledig zelf te bepalen. Wij werken deze tot in de puntjes voor u uit! Anderzijds voorzien wij ook inkomstructuren uit truss, trusstogen, overkappingen en totems.

 

Om het gewenste resultaat te verkrijgen, is een intense samenwerking van uiterst belang. Voor ons is het vanzelfsprekend om voldoende te communiceren. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om in samenspraak het beoogde resultaat te bekomen.

bottom of page